Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Όλοι στη ΓΣ της ΕΣΗΕΑ στις 24/1, 11.00 π.μ.-Οκτάωρη στάση εργασίας


Την Τρίτη, 24/1, στις 11.00, διεξάγεται η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΑ στο ξενοδοχείο «DIVANI CARAVEL» (Βασιλέως Αλεξάνδρου 2). Η αναγκαιότητα της παρουσίας όλων είναι αυτονόητη, καθώς για να υπάρξει απαρτία πρέπει να συγκεντρωθούν οι υπογραφές 1.500 συναδέλφων/ισσών. Οι αποφάσεις της συνέλευσης αυτής θα δεσμεύσουν την Ένωση για όλο το κρίσιμο επόμενο διάστημα. Στην προσπάθεια διευκόλυνσης της συμμετοχής μας, η ΕΣΗΕΑ προκήρυξε στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
Παραθέτουμε εδώ τη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης:


Την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012 στις 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «DIVANI CARAVEL» (Βασιλέως Αλεξάνδρου 2) η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ.
Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης και προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή όλων μας, το Διοικητικό Συμβούλιο κηρύσσειστάση εργασίας όλων των δημοσιογράφων σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ, ιδιωτικά και δημόσια της Αττικής, για την ίδια ημέρα, Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
Υπενθυμίζουμε ότι για την πραγματοποίηση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης χρειάζεται να προσέλθουν περίπου 1.500 συνάδελφοι.
Οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες, που είναι άνεργοι ή βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση με την καταβολή του ποσού των 5 ευρώ. Το Διοικητικό Συμβούλιο κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, που έχουν διαμορφωθεί, δηλώνει ότι το ποσό αυτό για λογαριασμό των συναδέλφων θα καταβληθεί από το Ταμείο Αλληλοβοηθείας της Ενώσεως.
Οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες, που απασχολούνται με ΔΠΥ αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής στη Συνέλευση με την καταβολή προκαταβολής 20 ευρώ, έναντι των οφειλομένων συνδρομών τους.
Συνάδελφοι-συναδέλφισσες, όλοι την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012 στις 11.00 π.μ. στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΑ στο Ξενοδοχείο «DIVANI CARAVEL».
H παρουσία σας δυναμώνει τη φωνή μας και ενισχύει τους αγώνες μας.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου