Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ανησυχητική η απομάκρυνση του Κ. Τσουπαρόπουλου λένε οι πρόεδροι των ενώσεων


Οι πρόεδροι της ΠΟΕΣΥ, της ΠΟΕΜΤΥΜ, της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΗΕΜ-Θ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΠΗΕΘ εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία τους για την ενέργεια της κυβέρνησης να απομακρύνει από τη θέση του τον πρόεδρο του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, Κ. Τσουπαρόπουλο, σε μια στιγμή μάλιστα που υπάρχει άγρια επίθεση στα ασφαλιστικά δικαιώματα του κλάδου, αλλά και όλων των Ελλήνων, αλλά και σε μια στιγμή που έχει ανοίξει ζήτημα ΕΔΟΕΑΠ με τις γνωστές παραιτήσεις. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:


Με τον πιο έντονο τρόπο προβάλουμε τη διαμαρτυρία μας για την απόφαση του υπουργείου Εργασίας να ζητήσει την παραίτηση του Κώστα Τσουπαρόπουλου από τη θέση του προέδρου του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και του εκφράζουμε την αλληλεγγύη και εμπιστοσύνη μας.
  Ο Πρόεδρος του Ταμείου μας έχει την εκτίμηση όλων των ασφαλισμένων, για τους αγώνες του να υπερασπισθεί τα οικονομικά του Ταμείου με διαφανείς διαδικασίες και είχε δρομολογήσει ενέργειες για υπεράσπιση του ασφαλιστικού πόρου όλων των Ταμείων του χώρου.
  Ταυτόχρονα καθοριστική ήταν η συμβολή του στην ενίσχυση των ανέργων του κλάδου και των συναδέλφων σε επίσχεση εργασίας.
  Η σπουδή του υπουργείου να ζητήσει την παραίτησή του, έξι μήνες πριν λήξει η θητεία του Κώστα Τσουπαρόπουλου προκαλεί νέες ανησυχίες στους εργαζόμενους και συνταξιούχους για συνέχιση των αρπακτικών διαθέσεων με υπονόμευση και υποβάθμιση του ασφαλιστικού φορέα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ Πρόεδρος ΠΟΕΣΥ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΑΜΠΕΛΑ Πρόεδρος ΠΟΕΠΤΥΜ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΜΗΣ Πρόεδρος ΕΣΗΕΑ
ΜΑΚΗΣ ΒΟΪΤΣΙΔΗΣ Πρόεδρος ΕΣΗΕΜ-Θ
ΜΑΡΚΟΣ ΓΚΑΝΑΣ Πρόεδρος ΕΠΗΕΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΑΓΙΑΣ Πρόεδρος ΕΠΗΕΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου