Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Στάση εργασίας στις 4/3 και συνέλευση στο Caravel για ασφαλιστικό-ΕΔΟΕΑΠ

Υπενθυμίζουμε ότι αύριο Δευτέρα, 4/3, η ΕΣΗΕΑ έχει καλέσει σε στάση εργασίας σε όλα τα ΜΜΕ στις 10.00-17.00 προκειμένου να συμμετάσχουμε στην έκτακτη γενική συνέλευση που διεξάγεται στο Κάραβελ με αντικείμενο τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό και τον ΕΔΟΕΑΠ. Η σχετική ανακοίνωση (1 Μαρτίου) έχει ως εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καλεί όλα τα μέλη να συμμετάσχουν δυναμικά στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ, η οποία πραγματοποιείται τη Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013 στο Ξενοδοχείο “DIVANI CARAVEL” (Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου αρ. 2 - Καισαριανή) στις 11 το πρωί.
Επειδή η ημερομηνία αυτή είναι η τελευταία, δηλαδή η καταληκτική, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη να ασκήσουν το συνδικαλιστικό δικαίωμα της συμμετοχής τους στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, αποφάσισε την κήρυξη στάσης εργασίας από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. τη Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013.

Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί ανεξαιρέτως σε όλες τις εφημερίδες, τους ιδιωτικούς και δημόσιους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς της Αττικής, το Δημόσιο, τα ΝΠΔΔ, τους ΟΤΑ, την ΕΡΤ και το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη, καθώς στη συνέλευση αυτή θα συζητηθούν τα ακόλουθα κρίσιμα και άκρως ενδιαφέροντα θέματα για το μέλλον του Κλάδου μας:
  1. Ασφαλιστικό: Εξελίξεις–Δημοσιογραφικά Ταμεία
  2. Απολογισμός–Πορεία Αποθεματικών–Ενημέρωση Μελών
  3. Παραιτήσεις Μελών των οργάνων Διοίκησης του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.
  4. Αρχαιρεσίες
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ θεωρεί αυτονόητο ότι τα παραιτηθέντα μέλη της ΕΣΗΕΑ από τη Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ, θα παραστούν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση και θα κάνουν απολογισμό των πεπραγμένων τους, όπως έχουν υποχρέωση ηθικά και καταστατικά.
Σύμφωνα με το Καταστατικό της ΕΣΗΕΑ για να υπάρξει απαρτία και να πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση απαιτείται η παρουσία του 1/4 των τακτικών ταμειακώς εντάξει μελών, που έχουν δικαίωμα ψήφου (άρ. 26 παρ. 5).
Η ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου