Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Δεσμεύσεις γγ ΜΜΕ για το ΑΜΠΕ στην κοπή της πίτας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΑΜΠΕ στην Αθήνα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη των ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ, ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης, Γ. Παναγιωτόπουλος, ο οποίος διέψευσε τις φήμες, όπως είπε, περί συγχώνευσης ή κλεισίματος του ΑΜΠΕ.
Αντίθετα, τόνισε ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να αναπτύξει το πρακτορείο, ενώ υποσχέθηκε τη χρήση κονδυλίων του ΕΣΠΑ για αναβάθμιση μέρους του hardware του ΑΜΠΕ. Είπε ότι θα γίνει επανασχεδιασμός του ΑΜΠΕ και της ΕΡΤ μέσω δύο διαφορετικών οργανογραμμάτων ώστε να υπάρξει εξοικονόμηση πόρων, χωρίς αυτό να σημαίνει, όπως διευκρίνισε, μείωση του προσωπικού. Σε ερώτηση για το αν δεσμεύεται ότι δεν θα μειωθούν περαιτέρω οι αποδοχές μας, δήλωσε πως η ΚΥΑ θα παραμείνει ως έχει μέχρι το 2016.
Στην κλήρωση για τα τάμπλετ (έναντι του «φλουριού») «τυχερές» αναδείχθηκαν τρεις γυναίκες -το μόνο θετικό που προσπόρισε στο καταπιεσμένο φύλο η φετινή 8η Μαρτίου: Σ. Μπερετάνου, Ντ. Χατζηστεργίου και Κ. Ρουμελιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου