Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Κάτω τα χέρια από την ΕΡΤ-Όχι άλλοι άνεργοι-Κάτω το μνημόνιο-Έξω η τρόικα

Όπως έγραψε στο facebook ο εκ των ανταποκριτών στις Βρυξέλλες Β. Δεμίρης, σε λίγες ώρες η Ελλάδα θα είναι η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα χωρίς δημόσια ραδιοτηλεόραση.
Πράγματι: Με απύθμενο θράσος και αυτοκρατορικό οίστρο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου ανακοίνωσε το κλείσιμο της ΕΡΤ σήμερα το βράδυ. Μάλιστα κατήγγειλε συλλήβδην τους εργαζόμενους στη δημόσια τηλεόραση ως αυτουργούς διαφθοράς και σπατάλης, λες και παρέλαβε μόλις χθες από άλλη κυβέρνηση, λες και δεν διόριζε η ίδια αυτή κυβέρνηση συλλήβδην τους φίλους της σε ΠΕΘ, λες και δεν ήταν η ίδια κυβέρνηση και οι εντολοδόχοι της που παραχωρούσαν πανάκριβες εξωτερικές παραγωγές. Η ΕΡΤ είναι περιουσία του ελληνικού λαού, δεν ανήκει στον κάθε Κεδίκολγου, Σαμαρά και μερικούς άλλους που εκπροσωπούν μια μικρή μειοψηφία του πληθυσμού.
(Όπως μας διευκρίνισε η ΠΟΕΣΥ, η στάση εργασίας που εξαγγέλθηκε 19.00-1.00 σήμερα δεν αφορά το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αλλά μόνον τα ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα. Ωστόσο όσοι συνάδελφοι/ισσες μπορούν, θα πρέπει να βρεθούν έξω από το ραδιομέγαρο ως συμπαράσταση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου