Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ-ΕΠΗΕΘ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ


   Εμεις οι εργαζόμενοι-μέλη της ΕΠΗΕΑ-ΕΠΗΕΘ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, που από 25/10/2013 έχουμε ξεκινήσει κινητοποιήσεις (με στάσεις εργασίας) για την άδικη εφαρμογή της Κ.Υ.Α. μόνο στους εργαζομένους-μέλη της ΕΣΗΕΑ και την απαράδεκτη εξαίρεση των εργαζομένων-μελών της ΕΠΗΕΑ-ΕΠΗΕΘ, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.  
   Στις κινητοποιήσεις μας αυτές δυστυχώς δεν συμμετέχουν οι συνάδελφοι εργαζόμενοι-μέλη της ΕΣΗΕΑ που μέχρι τώρα δήλωναν ότι η εφαρμογή της Κ.Υ.Α. αφορά όλους τους εργαζόμενους του ΑΠΕ-ΜΠΕ και ότι θα στήριζαν ότι αποφασίσουμε για την άδικη μη εφαρμογή της σε εμάς τους εργαζόμενους-μέλη της ΕΠΗΕΑ-ΕΠΗΕΘ.
   Οι συνάδελφοί μας-μέλη της ΕΣΗΕΑ που ήδη πληρώνονται με την Κ.Υ.Α. ξέχασαν την κοινή πορεία που πρέσβευαν μέχρι την τελευταία γενική συνέλευση των εργαζομένων στο ΑΠΕ-ΜΠΕ (17-10-2013).
1.- Ελεγαν: Μαζί στους αγώνες.
    Αποτέλεσμα: Μαζί τους αγωνιστήκαμε χρόνια, μόνο εμείς-τα μέλη της ΕΠΗΕΑ.
2.- Ελεγαν: Η Κ.Υ.Α. είναι για όλους τους εργαζομενους στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δεν διαχωριζόμαστε σε μέλη της ΕΣΗΕΑ και μέλη της ΕΠΗΕΑ-ΕΠΗΕΘ.
     Αποτέλεσμα: Η Κ.Υ.Α. εφαρμόζεται μόνο για τα μέλη της ΕΣΗΕΑ.
3.- Ελεγαν στην τελευταία συνέλευση των εργαζομένων στο ΑΠΕ «...αποφασίσαμε να ζητήσουμε από τις Ενώσεις μας να συντονίσουν τη δράση τους, επιλέγοντας τους τρόπους που θεωρούν κατάλληλους, ώστε να αρθεί η αδικία που γίνεται σε βάρος των συναδέλφων μας της ΕΠΗΕΑ-ΕΠΗΕΘ και που τελικά μας αφορά όλους».
     Αποτέλεσμα: Κάνουμε στάσεις εργασίας μόνοι μας-τα μέλη της ΕΠΗΕΑ-ΕΠΗΕΘ, χωρίς ούτε καν μια ώρα συμπαράτασης σ' αυτές ή κάποιον άλλο τρόπο που θεώρησαν καταλληλότερο (σύμφωνα με το ψήφισμα της συνέλευσης) από την πλευρά των συναδέλφων εργαζομένων-μελών της ΕΣΗΕΑ στο ΑΠΕ, τη στιγμή που αμέτρητες φορές κατά καιρούς συμπαραστάθηκαν (μαζί τους και εμείς) σε εργαζομένους εκτός ΑΠΕ-ΜΠΕ.
     Ούτε καν δημοσιεύτηκε στο blog «ΑΠΕ-εργαζόμενοι»    
το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι-μέλη της ΕΠΗΕΑ-ΕΠΗΕΘ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πραγματοποιούν στάσεις εργασίας. Αλήθεια, ποιός φοβάται τη δημοσιοποίηση συνάδελφοι;
     Από την κοινή μας πορεία συνάδελφοι ύστερα από τόσα χρόνια μένει η πικρία γι΄αυτή τη στάση των συναδέλφων-μελών της ΕΣΗΕΑ και οι διαβεβαιώσεις που μερικοί απ' αυτούς εξακολουθούν να μας δίνουν ακόμη και σήμερα και που στο τέλος αποδεικνύονται λόγια χωρίς αντίκρισμα.

8-11-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου