Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Τέλος στη θεώρηση των ταυτοτήτων της ΕΣΗΕΑ από την εφορία. Με απλή επίδειξη της ταυτότητας η είσοδος στα δημόσια θεάματα


Καταργείται, σύμφωνα  με ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), η θεώρηση των δημοσιογραφικών ταυτοτήτων από την Φορολογική Διοίκηση και στο εξής, η δωρεάν είσοδος σε δημόσια θεάματα και ακροάματα θα γίνεται με την επίδειξη της δημοσιογραφικής τους ταυτότητας.
Προϋπόθεση της δωρεάν εισόδου είναι η δημοσιογραφική τους ταυτότητα να βρίσκεται σε ισχύ.
Για το λόγο αυτό, τα μέλη της Ένωσης, μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 6ος όροφος, αρμόδιος υπάλληλος κ. Φίλιππος Κεχαγιαδάκης 210-3675515) ώστε να επικολληθεί επί της ταυτότητάς τους βεβαίωση ισχύος της για το έτος 2015.
Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συνάδελφοι μπορούν να παραδώσουν την ταυτότητα στον εκπρόσωπο στο Μεικτό, την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, από τις 2.00 μ.μ., έως τις 18.00 μ.μ., και κατά τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδος.  


Αναλυτικά η σχετική εγκύκλιος της Γεν. Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων στο σύνδεσμο, http://www.esiea.gr/wp-content/uploads/2015/01/eggiklios_tautotites.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου