Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Η οικογένεια του ΑΠΕ–ΜΠE αποχαιρετά με θλίψη τη Μαρία Παπουτσάκη

                                                                                                                                                         ΑΘΗΝΑ, 13 Φεβρουαρίου 2016


                Η οικογένεια του ΑΠΕ – ΜΠΕ θρηνεί την απώλεια της δημοσιογράφου Μαρίας Παπουτσάκη. 

                Με βαθιά οδύνη θα αποχαιρετήσουμε, την Τρίτη (16/2) , στις 12 το μεσημέρι, από την εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στο Α' Νεκροταφείο, την εξαίρετη συνάδελφο, που εργαζόταν επί 30 χρόνια στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων καλύπτοντας το ρεπορτάζ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.       Υπηρέτησε με συνέπεια, αυταπάρνηση και αφοσίωση τη δημοσιογραφία. Το ήθος, οι γνώσεις και οι ικανότητές της είχαν αναγνωριστεί από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων τιμώντας τη με το «Βραβείο Αξίας του ΑΠΕ».

Η έγκριτη δημοσιογράφος είχε γεννηθεί στο χωριό Πισκοπιακό Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης, σπούδασε δημοσιογραφία στην Αθήνα και από το 1981 εργάστηκε στις εφημερίδες «Ελευθεροτυπία», «Πρώτη», «Επικαιρότητα», «Αυριανή», το περιοδικό «Ταχυδρόμος», τον ρ/σ «Flash», ενώ επί 23 χρόνια εργαζόταν για τον τηλεοπτικό σταθμό Mega.


Το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι του ΑΠΕ – ΜΠΕ συλλυπούνται το σύζυγό της Μιχάλη Αλεξανδρίδη και θα θυμούνται για πάντα την άξια συνάδελφο, που εργάστηκε σε όλη της τη ζωή με ζήλο και ευσυνειδησία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου