Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Οι εργαζόμενοι του «Επενδυτή» ξαναέχουν δουλειά

Το Σάββατο 21/4 κυκλοφορεί και πάλι ο «Επενδυτής» υπό... νέα διεύθυνση (Μπενέκος-Σκαναβής). Οι εργαζόμενοι κατάφεραν να επιβιώσουν αυτή την τρομακτικά δύσκολη περίοδο και εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση για την επανακυκλοφορία της εφημερίδας:
 
Έπειτα από τρεις μήνες κινητοποιήσεων (απεργία, επίσχεση εργασίας κ.λπ.), καταφέραμε να κρατήσουμε την εφημερίδα ζωντανή, αλλά και τις θέσεις εργασίας μας, και επιστρέφουμε κοντά σας αυτό το Σάββατο. Η ηλεκτρονική σιωπή μας τις τελευταίες εβδομάδες οφείλεται στο ότι αποφύγαμε να τροφοδοτήσουμε φήμες και διαδικτυακά κουτσομπολιά, προτού να έχουμε κάτι σίγουρο στα χέρια μας.
Τώρα που η εφημερίδα οδεύει προς το πιεστήριο, θέλουμε και πάλι να ευχαριστήσουμε θερμά τους δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες, παλιούς και νέους, που στήριξαν την αγωνιστική προσπάθεια μας, και φυσικά τους συναδέλφους μας και όλους τους φορείς και οργανώσεις, που στάθηκαν στο πλάι μας.
Η ημερομηνία επιστροφής μας δεν είναι και η καλύτερη, αλλά μας πρόλαβαν οι εκλογές. Εξάλλου, γνωριζόμαστε πλέον και δεν νομίζουμε ότι θα μας παρεξηγήσετε. Το blog των εργαζομένων παραμένει ενεργό και περιμένει παρατηρήσεις και σχόλια σας, θετικά και αρνητικά για τη νέα προσπάθεια.
Ραντεβού στα περίπτερα λοιπόν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου