Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Έκκληση προέδρου ΠΟΕΣΥ σε βουλευτές-δημοσιογράφους

Σ’ αυτές τις κρίσιμες και δραματικές στιγμές που διέρχεται ο κλάδος, με την επίθεση στα Ταμεία μας, καλώ όλους τους βουλευτές δημοσιογράφους να αποτρέψουν με την ψήφο τους την κατεδάφιση του ασφαλιστικού μας συστήματος.
  Ευχαριστώ εκ μέρους όλων των συναδέλφων τους συνάδελφους -βουλευτές που καταψήφισαν την επαίσχυντη τροπολογία του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα και καλώ προσωπικά, στο όνομα της δημοκρατικής ευθύνης με την οποία λειτουργούν πάντα οι δημοσιογράφοι, τους Γιάννη Ανδριανό, Σοφία Βούλτεψη, Σίμο Κεδίκογλου, Φωτεινή Πιπιλή, Γιάννη Μιχελάκη, Γιώργο Κοντογιάννη, Πάνο Παναγιωτόπουλο, Αργύρη Ντινόπουλο, Κώστα Γκιουλέκα και Άννα Καραμανλή, να ενώσουν θετικά τις προσπάθειές τους και αυτοί με την αρνητική αυτή φορά ψήφο τους, αν επανέλθει η τροπολογία στο πολυνομοσχέδιο.
  Επίσης θα ήθελα εκ μέρους του κλάδου να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους συναδέλφους Μίμη Ανδρουλάκη, Τέρενς Κουίκ, Νάσο Αθανασίου, Γιώργο Βαρεμένο, Λιάνα Κανέλλη, που καταψήφισαν την αντιδημοσιογραφική τροπολογία. Eπίσης, και όλους τους βουλευτές που την καταψήφισαν.
 Γιώργος Σαββίδης
 Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.ΣΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου