Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Όλοι στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΑ την Τετάρτη (24/2)

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το ασφαλιστικό είναι το «φλέγον» ζήτημα για  το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας  και ειδικότερα για τον κλάδο μας. Το μείζον θέμα του ασφαλιστικού δεν μπορεί να αφήνει κανέναν αδιάφορο και γι’ αυτό ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ την Τετάρτη (24/2) στις 11:00 το μεσημέρι στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που κάλεσε η ΕΣΗΕΑ, στο ξενοδοχείο «DIVANI CARAVEL» – Αίθουσα «ΟΛΥΜΠΙΑ» (Βασ. Αλεξάνδρου αρ. 2, ΤΚ 16121). H ΕΣΗΕΑ θα κηρύξει στάση εργασίας προκειμένου να δοθεί σε όλους η δυνατότητα να παραβρεθούν και να συμμετάσχουν στη σχετική συζήτηση και τις αποφάσεις που θα λάβουν τα μέλη της. 

Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση όταν προσδιοριστεί το χρονικό διάστημα της στάσης εργασίας από την Ένωσή μας.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ αναφέρει:

«Αρ. Πρωτ.: 327/15-2-16

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Σ.Η.Ε.Α. ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Η.Ε.Α. καλεί, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 26 παρ. 2 του Καταστατικού, τα μέλη της Ένωσης σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στο Μέγαρο της ΕΣΗΕΑ επί της οδού Ακαδημίας αρ. 20, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Α’ ορόφου, στις 23 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00’ π.μ., με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ασφαλιστικό: Εξελίξεις – Δημοσιογραφικά Ταμεία

2. Σχέδιο στρατηγικής και προγραμματισμός απεργιακών και άλλων κινητοποιήσεων

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση είναι η πρώτη και για να υπάρχει απαρτία θα πρέπει, κατά τη διάταξη του άρθρου 26 παρ. 4 του Καταστατικού, να παρίσταται το 1/3 των τακτικών μελών που έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους του προηγούμενου χρόνου και έχουν δικαίωμα ψήφου.

Αν δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση επαναλαμβάνεται στις 24 Φεβρουαρίου 2016ημέρα Τετάρτη, και ώρα 11.00’ π.μ., στο Ξενοδοχείο «DIVANI CARAVEL» – Αίθουσα «ΟΛΥΜΠΙΑ» (Βασ. Αλεξάνδρου αρ. 2, ΤΚ 16121) με τα ίδια θέματα και σύμφωνα με το Καταστατικό για να υπάρξει απαρτία απαιτείται η παρουσία του 1/4 των τακτικών μελών που έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους του προηγούμενου χρόνου και έχουν δικαίωμα ψήφου (αρ. 26 παρ. 5).

Αν και πάλι δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση ματαιώνεται.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

             Ο Πρόεδρος                                                      Η Γενική Γραμματέας
Σταμάτης Νικολόπουλος                                                 Νανά Νταουντάκη»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου