Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Διαφωνία συναδέλφων του αθλητικού τμήματος

Σχετικά με το κείμενο που κοινοποιήθηκε στο μπλογκ με τον τίτλο «Αθλητικό τμήμα ΑΜΠΕ: Όχι στις μειώσεις μισθών-«Κόκκινη γραμμή» το 5%», θέλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

α) Εργαζόμαστε στο αθλητικό τμήμα, αλλά κανείς δεν μπήκε στον κόπο για να μας ενημερώσει για το κείμενο, που συντάχθηκε χωρίς την έγκριση όλων στο τμήμα. Αν το έκανε θα καταλάβαινε ότι προσωπικά διαφωνούμε κάθετα σε συγκεκριμένα σημεία και ειδικά με το συγκεκριμένο, που αναφέρει ότι «το μέτρο αυτό να ισχύσει τουλάχιστον για όσους αμείβονται με την υπό κατάργηση Συλλογική Σύμβαση Εργασίας».
β) Όποιος ή όποιοι θέλουν να κοινοποιούν τις απόψεις τους για τα εργασιακά θέματα, καλά κάνουν, αλλά θα πρέπει να το πράττουν με τα ονόματα τους και όχι λες και έχουν τη «σφραγίδα» των όποιων τμημάτων. Θεωρώ ότι είναι στοιχειώδης υποχρέωση να ενημερώνεις ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους όταν αποφασίζεις να υπογράψεις κείμενο με την υπογραφή «αθλητικό τμήμα». Και αυτό πρώτος απ’ όλους θα έπρεπε να το γνωρίζει ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στην ΕΣΗΕΑ!

ΥΓ: Ελπίζουμε να μην επαναληφθεί.

Συναδελφικά

Δημήτρης Καρακώστας
Γιώργος Διακογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου