Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Τετράωρη στάση εργασίας σε όλο τον Τύπο και τα ΜΜΕ την ερχόμενη Τρίτη

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΠΟΣΠΕΡΤ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού  Τύπου και ΜΜΕ (ΠΟΕΠΤΥΜ) αποφάσισαν τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων στα έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, δημόσια και ιδιωτικά, στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, για την Τρίτη 16 Ιουλίου, με 4ωρη στάση εργασίας την ίδια μέρα, από τις 10:00 έως τις 14:00, σε όλη τη χώρα.
Από την 4ωρη στάση εργασίας εξαιρούνται οι εντεταλμένοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί για την κάλυψη των απεργιακών κινητοποιήσεων και οι ηρωικά αγωνιζόμενοι συνάδελφοί μας στην ΕΡΤ.
Οι τρεις Ομοσπονδίες καλούν όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος μαζικά και δυναμικά στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 11:30 πμ στην πλατεία Κλαυθμώνος και σε όλες τις άλλες απεργιακές κινητοποιήσεις.
Καλούν επίσης όλα τα ενημερωτικά Μέσα να προβάλουν τους απεργιακούς αγώνες των εργαζομένων, όπως οφείλουν με βάση τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα της ΠΟΕΣΥ,  
http://www.poesy.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου