Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Ένας δικός μας άνθρωπος εξελέγη στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ένας δικό μας άνθρωπος, ο Γιάννης Χατζηδοπαυλάκης, εξελέγη χθες Τακτικό Μέλος στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), πρώτος σε σταυρούς. Η εκλογή του, εκτός από αναγνώριση του ιδίου, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) και για το αθλητικό τμήμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σιδεροκέφαλος και καλή δύναμη Γιάννη! Οι συνάδελφοί σου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ σου ευχόμαστε να ανταποκριθείς στο δύσκολο έργο σου απρόσκοπτα!

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΣΑΤ αναφέρει:

«Συμπληρωματικές εκλογές πραγματοποίησε τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016,  ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου για την εκλογή ενός (1) Τακτικού Μέλους στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο και αναπληρωματικών Μελών στο Πρωτοβάθμιο και Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Συνδέσμου.

Σύμφωνα με το πρακτικό της Εφορευτικής Επιτροπής ψήφισαν 132 μέλη, από τους έχοντες δικαίωμα ψήφου. Από τα 132 ψηφοδέλτια, τα 2 ήταν λευκά και τα 130 έγκυρα.

Επί των εγκύρων, οι υποψήφιοι έλαβαν:

Για το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο
Χατζηδοπαυλάκης Ιωάννης 51 (εκλέγεται-τακτικό μέλος), Τουτσίδης Κωνσταντίνος 31 (α΄αναπληρωματικό μέλος), Αθανασόπουλος Χρήστος 26 (β΄αναπληρωματικό μέλος), Χρυσός Εμμανουήλ 22 (γ΄αναπληρωματικό μέλος)

Για το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο

Αργυρίου Ιωάννης 103 (εκλέγεται- α’ αναπληρωματικό μέλος)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου