Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΠΟΕΣΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σήμερα, Κυριακή (15/11/2015) συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ για την επιχειρούμενη κατάργηση του αγγελιόσημου από την κυβέρνηση όπου έλαβε απόφαση για απεργία διαρκείας, χωρίς ωστόσο να καθορίσει ημερομηνία έναρξής της. Αυτό θα καθοριστεί σε αυριανή συνεδρίαση του Διασωματειακού Οργάνου, κατά πάσα πιθανότητα στις 11:00 το πρωί.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ αναφέρει:

Εκτύπωση
E-mail

Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε να καλέσει από σήμερα σε απεργιακό ξεσηκωμό όλους τους εργαζόμενους στην Ενημέρωση, για την υπεράσπιση του αγγελιοσήμου, του μοναδικού πόρου των ασφαλιστικών μας Ταμείων.
Αποφάσισε επίσης την κάθοδο σε απεργιακό αγώνα διαρκείας (με συγκεντρώσεις, πορείες, συνεντεύξεις) τις ημερομηνίες των οποίων θα συναποφασίσει αύριο Δευτέρα σε κοινή σύσκεψη των εκπροσώπων, όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ.
Παράλληλα με τις συναντήσεις που έχει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ με τους αρχηγούς των κομμάτων αποφάσισε να καλέσει το απόγευμα της Δευτέρας σε κοινή σύσκεψη όλους τους βουλευτές δημοσιογράφους.
Η ΠΟΕΣΥ μαζί με όλους τους εργαζόμενους θα αγωνιστεί με όλα τα μέσα που διαθέτει για την υπεράσπιση της ελληνικής δημοσιογραφίας, της Δημοκρατίας και της κατοχυρωμένης από το Σύνταγμα ελευθεροτυπίας. Αποφάσισε επίσης στον αγώνα αυτό για το ασφαλιστικό να συντονιστεί με όλους τους εργαζόμενους της χώρας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου