Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Στάση εργασίας και συνέλευση στη Θεσσαλονίκη

ΜΕ ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΜ-Θ καλεί σε στάση εργασίας 13.00-16.00 στις 31/12 ώστε να πραγματοποιηθεί κοινή εργασιακή συνέλευση των εργαζομένων στα δημόσια ΜΜΕ στην αίθουσα συνεδρίων της ΕΣΗΕΜ-Θ, με αντικείμενο βέβαια την ΚΥΑ.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ αποφάσισε την κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012, από τις 13.00 έως τις 16.00, των εργαζομένων στην ΕΡΤ3, στους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και στα δημοτικά ΜΜΕ της περιοχής ευθύνης της, προκειμένου να παραστούν στην κοινή εργασιακή συνέλευση των εργαζομένων σ’ αυτά τα Μέσα στην αίθουσα συνεδρίων της ΕΣΗΕΜ-Θ, στις 13.00.
   Η εργασιακή συνέλευση θα γίνει για τις προθέσεις της κυβέρνησης αναφορικά με την Κοινή Υπουργική Απόφαση που ορίζει τις αμοιβές των δημοσιογράφων που εργάζονται στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.
    Καλούμε όλους τους συναδέλφους που εργάζονται σ’ αυτά τα Μέσα να παραστούν στην εργασιακή συνέλευση της Δευτέρας γι’ αυτό το πολύ σοβαρό θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου