Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Την Πέμπτη (3/3) συνέλευση και ενημέρωση για το ασφαλιστικό από το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ στο ΑΠΕ – ΜΠΕ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

την ερχόμενη Πέμπτη (3/3) στις 15:00, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ θα επισκεφθεί το ΑΠΕ – ΜΠΕ (2ος όροφος) για να ενημερωθούμε όλοι οι εργαζόμενοι σχετικά με το προς ψήφιση νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό πριν την έναρξη των απεργιακών κινητοποιήσεων στον κλάδο.
Οι συνελεύσεις σε όλα τα ΜΜΕ -παρουσία αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ- αποφασίστηκε ήδη από χθες (29/2) κατά τη συνεδρίαση του Μεικτού Συμβουλίου με στόχο να υπάρξει συζήτηση με τη ΒΑΣΗ πριν ληφθούν αποφάσεις και οριστούν συγκεκριμένες ημερομηνίες απεργιακών κινητοποιήσεων.

Τι θα συμβεί στα αποθεματικά μας, στην κινητή και ακίνητη περιουσία μας και στους πόρους μας αν υπαχθούμε στον ΕΦΚΑ; Τι ακριβώς σημαίνει πως θα διατηρήσουμε αυτοτέλεια; Τι προβλέπεται ως προς τις εισφορές, το αγγελιόσημο, τα μπλοκάκια και το διαδίκτυο;

Οι δημοσιογράφοι ζητάμε αυτόνομο ΕΤΑΠ – ΜΜΕ και τη διατήρηση του αγγελιόσημου με τη σημερινή μορφή, απαραίτητη προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα του ΕΔΟΕΑΠ.

Το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό ψηφίζεται μέσα στον Μάρτιο και οι ώρες είναι κρίσιμες! Πρότεινα στην ΕΣΗΕΑ ως ώρα έναρξης της συνέλευσης τις 15:00 για να καταστεί δυνατό να παραβρεθούν και οι συνάδελφοι που εργάζονται στην πρωινή βάρδια και την απογευματινή και τη βραδινή.

Η παρουσία όλων μας, εσωτερικών και εξωτερικών συντακτών, καθώς και όλων των εργαζομένων στο ΑΠΕ - ΜΠΕ κρίνεται επιβεβλημένη για να ενημερωθούμε, να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε για το μέλλον μας!!!

Θα σας δω όλους την Πέμπτη (3/3) στις 15:00 στο 2ο όροφο!

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Η εκπρόσωπος εργαζομένων του ΑΠΕ – ΜΠΕ στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ

                                            Ασπασία Βελονάκη   




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου